snow ball effect

Sunday, 10 June 2012

rindu nyeeeeee

Koleksi Gambar Lucu
assalammualaikum
ting tong !!!! makcik2,pakcik2, adik2, kakak2, abang2
jom kte bc apew yang aku 2lis nie ^^{sekadar mengisi masa lapang}

aq nk tnye ckit la kt korg ....sesapew yang mempunyai BF ???? 
mst korg syg kn ngan BF korg 2 betul tak ......mesti la korang sayang kan kalau tak, tak kan la korang boleh couple plak ngan BF korang tu betul tak !!! {ojeng} korang mesti tertanye-tanya asal la aq bleh tanye lak
pasal BF nie.....selama korang couple nie korang tau tak apew maksud nye BF bg korang....
aq sendiri pon tak tau ape maksudnye BF 2 walaupun bagi korang maksud BF{boyfriend} kan!!!
tp kn BF juga bleh jd best friend betul tak^^...

Gambar Cute

Gambar Comel dan Lucu

korang yang dh bercouple nie mesti penah menangis sebab BF korang 2 kn....tipu la kalau korang kata tak penah menangis !!!! dalam banyak-banyak couple yang aku tengok la kan semua nye penah menangis sebab kan Bf or GF dia orang ??? aku sendiri pon tak tau ape sebab dan penyebab yang 
membuatkan korang menangis {buang air mate jew beb} !!!! baik la korang jadi cam aq
single is the best thing in this world hehehe clishe pulak an......

Gambar Kartun Comel

Gambar Kartun Lucu

hehehe ni lagi kelakar ......mesti korang penah jadi macam nie kan ??? korang bagi hati korang kt korang punya BF or GF {not the real heart ok}....mesti time nie korang dah tangkap cintan 
abis la ngan korang punye BF or GF korang tu !!! since korang dah diclare couple and sanggup berkongsi
apew saje {sharing is caring} tp jangan sampai maruah korang pon boleh jd sharing kan {kalau rase
nak kene kejar ngan mak bapak,  korang boleh la buat k hehehe}!!!!!

Gambar Kartun Cinta

korang boleh terime tak kalau aku cakap korang semua macam nie bile korang tak dapat jumpe 
dengan korang punye couple!!!!
mesti korang nk hug angin and brangan yang korang punye couple ade kat depan mate korang {x payah nak senyum2 sngat la }.....

Gambar Comel Lucu Pon dan Zi

ni adalah salah satu perangai yang tak boleh blah !!!!! terutama sekali kepada orang yang berjantina kn (f) or (p) {korang faham-faham sendiri la}....susah la kalau cam nie bile sorang jewp yang suke tapi yang pihak lain buat dewk je....mesti korang rase cam nak maki n rase cam nak baling selipar atau pon apew-apew
yang korang boleh capai kat tangan korang tu kan!!!!!

Pon and Zi Pictures

kalau korang terluke lain kali korang buat la macam yang dalam gambar tu ok....yang nie aku tak 
tau nak komen apew ^^

Koleksi Gambar Comel dan Lucu

k la sampai sini je la aku nak bagi tau korang semua .....sampai jumpew lagi see you all soon !!!!^^

Ps** dari budak gilew + sengal + comot**

No comments:

Post a Comment